top of page

FAQ

Fråga via Instagram DM:

"Hej hej! Är intresserad av vad ni gör? Berätta gärna för mig :)"

Svar från DramaCoachen:

Hej! Jag jobbar som coach för skådespelare över videosamtal. Under ett samtal får man lära sig om tekniker och knep för att bli en eftertraktad skådespelare. Tidigare jobbade jag som videocoach för skådespelare inför auditions på Walt Disney World, Florida. Med hjälp av DramaCoachen får du lära dig att leverera en text så naturligt som möjligt (vi blandar tekniker för att se vad som passar dig) vi går också igenom hur man förbereder sig inför en audition. Just nu har vi en 10-stegs-kurs där jag lär ut metoder, knep och hjälper skådespelare att förbättra en text.

Fråga via Instagram DM:

"Vart finns ni? Är det en plats eller FaceTime? Hjälper ni till att hitta castingar?"

Svar från DramaCoachen:

DramaCoachen har kontor i Göteborg men är tillgänglig online för hela Sverige och EU. Alla möten sker alltså via FaceTime eller Skype på en dag och tid som passar dig. Vi är ingen casting byrå men får information om castings titt som tätt vilka vi gärna tipsar om. Då jag tidigare jobbade som coach och moderator under auditions i USA har jag lärt mig mycket om hur branschen ser ut och vad ingredienserna till en lyckad audition är. 

Fråga via Instagram DM:

"Jobbar ni med influensers? Hur funkar det isf?"

Svar från DramaCoachen:

Ja, vi hjälper även influensers att se mer naturliga ut framför kameran samt lär ut hur man levererar en text. Influensers behöver kunna en del om hur man framstår som en genuin säljare och förebild. Därav jobbar vi även med influensers för att lära ut grunderna i skådespeleri.

 

Fråga via Facebook Messeneger:

"Hej, jag är intresserad av att boka en coachning..

Hur går det till?!"

Svar från DramaCoachen:

Hej! Du kan boka via följande länk: www.dramacoachen.com. Jag skickar sedan en dramatisk monolog till dig som vi jobbar med under vårt samtal. Du är nybörjare eller erfaren skådis. DramaCoachen har både erfarenhet och utbildning inom regi och skådespeleri. Hon jobbade tidigare som acting coach för världens största internationella performance program och har coachat över 500 skådespelare online. Har du eget material som du vill använda under vårt samtal skickar du det till mig innan mötet. Du kan alltså välja om du vill använda min monolog eller ditt eget material.

Fråga via Facebook Messeneger

"Kan jag via er få en utbildning som skådis?!"

Svar från DramaCoachen:

Ja med hjälp av Drama Coachen's kurs inom skådespeleri kommer du att få lära dig om olika tekniker, hur man blir en eftertraktad skådespelare samt mer om industrin. Kursen kan tas upprepande gånger om du vill få en djupare förståelse för konsten att skådespela. Varje möte bokas separat via hemsidan, du behöver alltså inte boka alla möten på en gång utan bokar ett i taget.

bottom of page